top of page

DAN OTVORENIH VRATA FARMACEUTSKOG FAKULTETA 2021. GODINE



DAN OTVORENIH VRATA FARMACEUTSKOG FAKULTETA 2021.

UPIŠI FARMACEUTSKI FAKULTET - RECEPT ZA SIGURNU BUDUĆNOST

BUDI STUDENT FARMACEUTSKOG FAKULTETA JEDAN DAN

U okviru kampanje Univerziteta u Sarajevu „Budi šta jesi, studiraj šta želiš“ i manifestacije „Dani otvorenih vrata“ obavještavamo vas da će ONLINE promocija upisa na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu biti održana 20. 05. 2021. godine od 11:00 do 12:30 sati putem online servisa google meet Farmaceutskog fakulteta, pod sloganom: Budi student Farmaceutsko fakulteta na jedan dan!

Online manifestacija je namijenjena svim zainteresiranim učenicima i nastavnicima završnih razreda srednjoškolskih ustanova, kao i potencijalnim studentima farmacije.

U sklopu događanja posjetioci će saznati sve o studijskim programima Farmaceutskog fakulteta, online razgovarati s profesorima i studentima i iz prve ruke saznati sve informacije o studiranju na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

Nastavnici i saradnici Farmaceutskog fakulteta ovom manifestacijom žele približiti studij farmacije zainteresiranim i budućim studentima i predstaviti kroz eksperimente i prezentacije Katedri Fakulteta.

Svi zaninteresirani učenici mogu pristupiti virtuelnoj prezentaciji Farmaceutskog fakulteta putem linka

Dan otvorernih vrata Farmaceutskog fakulteta UNSA

Četvrtak, 20. svibnja · 11:00AM – 12:30PM

Informacije o pridruživanju Google Meetu

Veza na videopoziv: https://meet.google.com/pqm-ccgb-mxz


Radujemo se Vašem dolasku.


DEKAN

logo.png
bottom of page