top of page

DAN OTVORENIH VRATA FARMACEUTSKOG FAKULTETA 2019.

Updated: Mar 22, 2019

BUDI STUDENT FARMACEUTSKOG FAKULTETA JEDAN DAN


U okviru kampanje Univerziteta u Sarajevu „Budi šta jesi, studiraj šta želiš“ i manifestacije „Dani otvorenih vrata“ obavještavamo vas da će promocija upisa na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu biti održana 12. 04. 2019. godine od 11:00 do 13:00 sati u prostorijama zgrade Farmaceutskog fakulteta, Zmaja od Bosne 8, Sarajevo, pod sloganom: Budi student Farmaceutsko fakulteta na jedan dan!


Manifestacija je namijenjena svim zainteresiranim učenicima i nastavnicima završnih razreda srednjoškolskih ustanova, kao i potencijalnim studentima farmacije.


U sklopu događanja posjetioci će saznati sve o studijskim programima Farmaceutskog fakulteta, razgledati prostore i opremu, sudjelovati na radionicama, razgovarati s profesorima i studentima i iz prve ruke saznati sve informacije o studiranju na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.


Nastavnici i saradnici Farmaceutskog fakulteta ovom manifestacijom žele približiti studij farmacije zainteresiranim i budućim studentima i predstaviti kroz eksperimente i prezentacije Katedri Fakulteta.


Raspored događanja „Dan otvorenih vrata Farmaceutskog fakulteta 2019“:

  • 11:00 -11:15 sati - Prijem i doček učenika i nastavnika u Amfiteeatru Farmaceutskog fakulteta

  • 11:15 -11:45 sati - Riječ dobrodošlice i prezentacija o Farmaceutskom fakultetu

  • 11:45 – 12:15 sati - Informacije o načinu upisa i polaganja prijemnog ispita (druženje sa studentima Faramceutskog fakulteta)

  • 12:15 – 13:00 sati - Obilazak laboratorija Fakulteta u kojima će biti izvedeni eksperimenti i da se tom prilikom u razgovorima sa nastavnicima, saradnicima i studentima Fakulteta dobiju sve informacije o studiju farmacije.

Radujemo se Vašem dolasku.




Recent Posts

See All

JAVNI OGLAS za prijem radnika u radni odnos

Podaci o poslodavcu: (Naziv, sjedište, web stranica) Univerzitet u Sarajevu-Farmaceutski fakultet Zmaja od Bosne 8 71000 Sarajevo www.ffsa.unsa.ba Na osnovu člana 20a. Zakona o radu („Službene Novine

logo.png
bottom of page