top of page

Homework HUB & Farmaceutski fakultet Univerziteta u Sarajevu

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da su Farmaceutski fakultet Univerziteta u Sarajevu i Homework HUB potpisali Sporazum o saradnji. Ovim Sporazumom otvaraju se mnoga vrata za saradnju, prilike za studente/ice i njihovo napredovanje, kao i prilike za realizaciju projekta i različitih edukativnih programa.

Kroz partnerstvo sa Homework HUB-om, studenti/ice Farmaceutskog fakulteta imaju pogodnosti koje će im omogućiti da studentske dane provode u multifunkcionalnom prostoru koji nudi odlične prilike za lični i profesionalni razvoj, ali i druženja i razmjenu iskustava sa studentima/cama drugih fakulteta i univerziteta.


Homework HUB je omogućio posebnu pogodnost za naše studente/ice, a to je jednogodišnja HUB članarina sa 24/7 pristupom HUB porodici po cijeni od 100 KM.

Ohrabrujemo naše studente/ice da postanu dio HUB porodice, kvalitetno provode vrijeme i iskoriste sve mogućnosti koje im se pružaju za napredovanje.

Homework HUB je prvi univerzitetski HUB u Bosni i Hercegovini. Namijenjen je svim srednjoškolcima, studentima i freelancerima. Namjena HUB-a je da okupi mlade ljude oko zajedničkog cilja obrazovanja, učenja, pripremanja ispita, rada na inovacijama, a sve to u opuštajućoj i motivirajućoj atmosferi.

Za više informacija posjetite web stranicu Homework HUB-a: https://homeworkhub.ba/
Recent Posts

See All

Comments


logo.png
bottom of page