top of page

Obavijest o održavanju predavanja gostujućeg nastavnika Prof. dr. Ervina Sejdića u Rektoratu

Poziv za predavanje gostujućeg nastavnika Prof. dr. Ervin Sejdić  na koje su dobrodošli svi zainteresirani nastavnici, saradnici i studenti  Univerziteta u Sarajevu.


Prof. dr. Ervin Sejdić održat će predavanje na temu ,,Engineering human swallowing and gait functions“ održat će se u petak, 10.01.2020.godine, Svečanoj Sali Rektorata Univerziteta u Sarajevu sa početkom u 13:00 sati.


Ervin Sejdić je uvaženi nastavnik i istraživač sa Swanson School of Engineering, University of Pittsburgh, dobitnih je prestižnih svjetskih nagrada i priznanja među kojima je "Predsjednička nagrada za mlade naučnike i inženjere" od bivšeg predsjednika SAD-a Baracka Obame.

Više informacija o biografiji i naučnom opisu Prof. dr. Sejdića možete pronaći na linku:


Prof. dr. Ervin Sejdić bit će gostujući profesor na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu u okviru projekta ‘’Dijaspora za razvoj’’ – D4D, što je projekat Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH (MLJPI) i Vlade Švicarske, u partnerstvu sa UNDP BiH i IOM BiH.  

Očekujemo vas u što većem broju u navedenom terminu.

Recent Posts

See All

JAVNI OGLAS za prijem radnika u radni odnos

Podaci o poslodavcu: (Naziv, sjedište, web stranica) Univerzitet u Sarajevu-Farmaceutski fakultet Zmaja od Bosne 8 71000 Sarajevo www.ffsa.unsa.ba Na osnovu člana 20a. Zakona o radu („Službene Novine

logo.png
bottom of page