top of page

Artificial Intelligence in Pharmacy

Updated: Jan 7, 2020

Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo obavjestiti vas o predavanju gostujućeg nastavnika Prof. dr. Ervina Sejdić,  na koje su dobrodošli svi zainteresirani nastavnici, saradnici i studenti  Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.


Predavanje Prof. dr. Ervina Sejdića na temu ,,Computational deglutition“ održat će se u četvrtak, 09.01.2020.godine, u Sali Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu sa početkom u 9:30 sati.


Ervin Sejdić je uvaženi nastavnik i istraživač sa Swanson School of Engineering, University of Pittsburgh, dobitnih je prestižnih svjetskih nagrada i priznanja među kojima je "Predsjednička nagrada za mlade naučnike i inženjere" od bivšeg predsjednika SAD-a Baracka Obame. 

Više informacija o biografiji i naučnom opisu Prof. dr. Sejdičća možete pronaći na linku: https://www.engineering.pitt.edu/Ervin_Sejdic/


Prof. dr. Ervin Sejdić bit će gostujući profesor na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu u okviru projekta ‘’Dijaspora za razvoj’’ – D4D, što je projekat Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH (MLJPI) i Vlade Švicarske, u partnerstvu sa UNDP BiH i IOM BiH.  

Očekujemo vas u što većem broju na navedenom predavanju.

Recent Posts

See All

Comments


logo.png
bottom of page