top of page

Poziv za dostavljanje prijava za učešće na Humanity in Action ljetnim programima 2022. godine

Humanity in Action BiH otvara poziv za dostavljanje prijava studenata_tica na učešće na sljedećim programima:

  • ljetni program o ljudskim pravima koji organizuje Humanity in Action ured u Sarajevu koji će se održavati virtuelno (6. juni – 30. juni 2022. godine)

  • ljetni program koji organizuje danski Humanity in Action ured koji će se održavati u Kopenhagenu uživo (6. juni – 30. juni 2022. godine)

  • "Mapping Inequities" Fellowship koji će se održavati virtuelno (1. juni – 17. juni 2022. godine).

Poziv je otvoren za sve bosanskohercegovačke studente_tice dodiplomskog ili master studija, kao i za one koji su u posljednje dvije godine završili svoje visokoškolsko obrazovanje.


Ovi se interdisciplinarni ljetni programi svake godine istovremeno održavaju u šest gradova i okupljaju preko 110 studenata i mladih profesionalaca iz Evrope i SAD-a. Sastoje se od niza predavanja i diskusija s univerzitetskim profesorima, novinarima, političarima i aktivistima, a uključuju i studijske posjete muzejima, državnim institucijama i nevladinim organizacijama.


Poziv za prijave je otvoren do 13. februara 2022. godine putem online aplikacije. Budite jedan od studenata_tica koji će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na ovom prestižnom programu!


Za sva dodatna pitanja i informacije posjetite Facebook stranicu Humanity in Action BiH ili pošaljite e-mail na adresu: bosnia@humanityinaction.org.

Recent Posts

See All

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
logo.png
bottom of page