top of page

Poziv za dostavu prijava za učešće u Humanity in Action programu "Igre medija, igre informacija"

Updated: Feb 11, 2020Humanity in Action Bosna i Hercegovina otvara poziv za prijave na program “Igre medija, igre informacija”.


Program ima za cilj edukaciju mladih ljudi u Bosni i Hercegovini o značaju medijske i informacijske pismenosti u njihovom radu i javnom životu, kroz upotrebu inovativnih i interaktivnih edukativnih alata.


Poziv je otvoren za sve bosanskohercegovačke studente/ice dodiplomskog studija, master studija, kao i za sve punoljetne srednjoškolce.


Poziv za prijave otvoren je putem online aplikacije do 13. februara 2020. godine (do ponoći).


Program se izvodi na BHS jezicima.


Sve troškove učešća u programu snosi organizator.


Za sva dodatna pitanja i informacije posjetite Facebook stranicu Humanity in Action BiH ili pošaljite e-mail na d.lazarevic@humanityinaction.org ili bosnia@humanityinaction.org.


Projekat “Igre medija, igre informacija” je podržan kroz dodjelu granta u okviru regionalnog projekta Mediji za građane - građani za medije, projekta sedam organizacija za razvoj medija (Fondacija Mediacentar, Albanski medijski institut, Makedonski institut za medije, Institut za medije Crne Gore, Novosadska novinarska škola, Mirovni institut, SEENPM) iz zemalja Zapadnog Balkana, čiji je cilj izgradnja kapaciteta organizacija civilnog društva u regiji za unaprjeđenje medijske i infomacijske pismenosti (MIP).

Comments


logo.png
bottom of page