top of page

Simpozij "Farmacija budućnosti u Bosni i Hercegovini"

Updated: Jul 5, 2021

Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na simpozij pod nazivom "Farmacija budućnosti u Bosni i Hercegovini" koji se organizuje kao uvodni simpozij u okviru Erasmus+ projekta za podizanje kvaliteta u visokom obrazovanju pod nazivom "Innovating quality assessment tools for pharmacy studies in Bosnia and Herzegovina" (IQPharm).


Uvodni simpozij održat će se od 8. do 10. jula 2021. godine u Sarajevu (Hotel Hills, Ilidža), a bit će organizovan u hibridnom modu (live i online), u skladu s važećim epidemiološkim preporukama.


Predavanja vrhunskih stručnjaka iz regiona i Evrope, ali i zanimljive radionice te interaktivne diskusije, očekuju Vas u okviru programa simpozija.


U nastavku možete pogledati Agendu simpozija:

Agenda IQPharm Uvodni simpozij
.pdf
Download PDF • 507KB

Uvodni simpozij bit će bodovan od strane Komore magistara farmacije FBiH kao i Farmaceutske komore Republike Srpske. Svi učesnici simpozija dobit će certifikat o učešću.


Registracija se vrši isključivo elektronskim putem na web stranici: http://erasmus-iqpharm.com/uvodni.php.


Učesnici sa partnerskih univerziteta imaju besplatan pristup ovom simpoziju.

Za sve detaljne informacije oko registracije kontaktirajte nas na: iqpharm@ffsa.unsa.ba

Sve dodatne informacije pronađite na našem

kao i web stranici: http://erasmus-iqpharm.com/.


Dobrodošli!

Recent Posts

See All

JAVNI OGLAS za prijem radnika u radni odnos

Podaci o poslodavcu: (Naziv, sjedište, web stranica) Univerzitet u Sarajevu-Farmaceutski fakultet Zmaja od Bosne 8 71000 Sarajevo www.ffsa.unsa.ba Na osnovu člana 20a. Zakona o radu („Službene Novine

logo.png
bottom of page