top of page

Svečano uručenje indeksa - DRAGI STUDENTI DOBRO NAM DOŠLI

Svečano uručenje indeksa označilo je početak akademske godine na Univerzitetu u Sarajevu-Farmaceutskom fakultetu

U ponedjeljak, 02.10.2023. godine, Univerzitet u Sarajevu-Farmaceutski fakultet bio je domaćin iznimno svečanog događaja koji je označio početak nove akademske godine. Ovom prilikom, studentima koji su odabrali Univerzitet u Sarajevu-Farmaceutski fakultet za svoje obrazovanje, svečano su uručeni indeksi.

Svečanost je započela intoniranjem himne Bosne i Hercegovine, a potom je uslijedila izvedba akademske himne "Gaudeamus Igitur". Nakon ovog svečanog uvoda, dekan, prodekani i šef službe za nastavu i studentska pitanja obratili su se prisutnima, čestitajući svim studentima na njihovom odabiru i početku njihovog akademskog putovanja na Univerzitetu u Sarajevu-Farmaceutskom fakultetu.

Ovaj značajni trenutak označava početak izazovnog, ali i inspirirajućeg putovanja prema sticanju novih znanja, vještina i iskustava. Fakultet srdačno pozdravlja sve nove studente i izražava svoje želje za uspješnom akademskom godinom. Radujemo se zajedničkom radu i postizanju izvanrednih uspjeha u budućnosti.Comments


logo.png
bottom of page