top of page

Završena radionica "3D printanje u farmaciji"

Poštovani uposlenici, studenti i ostali učesnici radionice,


Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je prva online radionica "3D printanje u farmaciji" uspješno završena. Radionica je održana putem platforme ZOOM 17. i 18. marta u organizaciji Farmaceutskog fakulteta UNSA i FabLab BiH.


Radionicu je aktivno pratilo 140+ učesnika koji su imali priliku slušati predavanja Tatjane Popović (Hemofarm) na temu prednosti i mana 3D printanja prvi dan radionice.

Ovim putem se zahvaljujemo našoj gošći na jako korisnom i ugodnom predavanju, a učesnicima na postavljenim pitanjima!
Drugi dan radionice učesnici su slušali predavanja docenta Mirze Suljagić (IUS) i profesorice Svetlane Ibrić (Farmaceutski fakultet Beograd), te ovom prilikom im se zahvaljujemo na izuzetno inspirativnim prezentacijama!


U ulozi moderatora bile su doc. dr Alisa Elezović (prvi dan) i doc. dr Elma Omeragić (drugi dan) ispred Farmaceutskog fakulteta, te Anida Cmanjcanin i Ajna Smajić ispred FabLab-a.


Zbog jako velike zainteresovanosti odlučili smo se napraviti i drugu po redu radionicu ovakvog tipa na jesen 2021. godine, stoga pratite našu stranicu.Vaši Farmaceutski fakultet Sarajevo i FabLab B&H.Recent Posts

See All

Bình luận


logo.png
bottom of page