top of page

ONLINE Dan otvorenih vrata Farmaceutskog fakulteta 2020. godine

UPIŠI FARMACEUTSKI FAKULTET - RECEPT ZA SIGURNU BUDUĆNOST


BUDI STUDENT FARMACEUTSKOG FAKULTETA JEDAN DANU okviru kampanje Univerziteta u Sarajevu „Budi šta jesi, studiraj šta želiš“ i manifestacije „Dani otvorenih vrata“ obavještavamo vas da će ONLINE promocija upisa na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu biti održana 03. 06. 2020. godine od 11:00 do 13:00 sati putem online servisa google meet Farmaceutskog fakulteta, pod sloganom: Budi student Farmaceutskog fakulteta na jedan dan!


Online manifestacija je namijenjena svim zainteresiranim učenicima i nastavnicima završnih razreda srednjoškolskih ustanova, kao i potencijalnim studentima farmacije.

U sklopu događanja posjetioci će saznati sve o studijskim programima Farmaceutskog fakulteta, online razgovarati s profesorima i studentima i iz prve ruke saznati sve informacije o studiranju na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

Nastavnici i saradnici Farmaceutskog fakulteta ovom manifestacijom žele približiti studij farmacije zainteresiranim i budućim studentima i predstaviti kroz eksperimente i prezentacije Katedri Fakulteta.


Svi zaninteresirani učenici mogu pristupiti virtuelnoj prezentaciji Farmaceutskog fakulteta putem linka meet.google.com/fyj-ccdd-pyd


Radujemo se Vašem dolasku!


コメント


logo.png
bottom of page