top of page

Apsolventsko veče studenata Farmaceutskog fakulteta

Ove godine, kao i svake prethodne, studenti pete godine su obilježili završnicu studiranja tradicionalnom Apsolventskom večeri, koja simbolizira kraj jednog bitnog životnog poglavlja do kojeg se došlo mukotrpnim radom i trudom.

Apsolventsko veče se održalo u srijedu, 24.04.2019.godine u restoranu „Pivnica HS“ u Sarajevu kojoj su prisustvovali studenti te profesori, docenti i asistenti Farmaceutskog fakulteta koji su svojim prisustvom svakako uveličali ovaj događaj. Ovogodišnja generacija završne (pete) godine broji 150 studenata, a broj studenata na samom događaju je bio mnogo veći.

Posebnu zahvalnost u ime studenata i fakulteta upućujemo kompaniji „MGM Farm d.o.o. Kakanj“ koja je studentima pomogla i omogućila da se Apsolventsko veče organizuje u najboljem svjetlu, te fotokopirnici „STUDENT“.

Podržavanjem studentskih ideja i događaja dajete motiv studentima da nastave ulagati kako u sebe, tako i u društvo oko sebe.

Studenti su se zaista potrudili o svim detaljima tokom organizacije apsolventske večeri i dobre atmosfere nije nedostajalo.

Svim studentima završne godine želimo puno sreće i uspjeha u stazama koje su ispred njih.


GALERIJU možete pogledati ovdje.





Recent Posts

See All
logo.png
bottom of page